De Vlinderactie nadert de Eindstreep: Een Bijzonder Moment bij Steunpunt NOVA

Gepubliceerd op 17 september 2024 om 17:55

Deze zomer lanceerde ik een actie, en wat een avontuur is het geworden! Het begon toen Thérèse mij vroeg om 150 vlinders te haken voor Baby Loss Awareness Week. Ik dacht meteen: “Dat is veel te veel voor mij alleen!” Dus ik besloot een patroon te maken en te zien wat er zou gebeuren. Op 29 juli ging de actie van start en binnen een week ging het ineens razendsnel. Zó bijzonder om mee te maken!

Zoveel van jullie zijn gaan haken en overal waar ik kwam, deden mensen mee of deelden ze hun persoonlijke verhalen. De impact was enorm – niet alleen voor de gezinnen die de vlinders zullen ontvangen, maar ook voor mijzelf. Iets kleins als een gehaakte vlinder kan zo’n groot verschil maken.

Alles bij elkaar

Vandaag heb ik mijn eigen voorraad én de vlinders die ik van jullie kreeg, afgeleverd bij Ruth van Steunpunt NOVA. We voegden ze samen met de andere ingezonden vlinders. Hoeveel het er zijn? Wij schatten ruim 750, misschien zelfs meer! We hebben ze niet precies geteld, maar het zijn er echt veel, en zo mooi om ze allemaal bij elkaar te zien.

Wat gebeurt er nu?
In de tweede week van oktober, tijdens Baby Loss Awareness Week, zijn er meerdere bijeenkomsten. Daar liggen de vlinders klaar voor iedereen die er eentje wil meenemen of aan iemand anders wil geven. Wil je weten wat er allemaal gebeurt? Check Steunpunt NOVA voor meer info over de activiteiten!

Dankbaar

Ik ben zó dankbaar dat ik hieraan mocht meedoen, en vooral dat jullie massaal hebben meegeholpen. Het is een groot succes geworden, en daarvoor wil ik jullie allemaal bedanken! ❤️

Ik heb nog vlinders!

Heb je nog vlinders liggen of wil je nog meedoen? Dat kan nog tot 1 oktober! Daarna is de actie echt klaar. Het patroon blijft gewoon beschikbaar, dus je kunt altijd nog een vlinder haken en in je eigen kring delen. Alleen opsturen kan dan niet meer.

Informatie voor het versturen:  Link naar adres

Wat is het haakpatroon?

Zie hieronder het patroon

Nogmaals heel veel dank aan iedereen, en speciaal aan Thérèse en Ruth. En iedereen die hier behoefte aan heeft, veel sterkte in de tweede week van oktober!

Liefs,
Yvette

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.